Stefan, åh Stefan…

Håller ett tal till nationen. Ser ut som en guppie som levt i syrefattigt akvarievatten alldeles för länge. Stresseksem i långpannan (= högt hårfäste) och vill att vi hellre ringer vår mormor än besöker henne en gång om dagen.

Tjena! Vem har tid att besöka sin mormor en gång om dagen? Vem har ens tid att ringa mormor en gång om dagen? Vilken värld lever han i? Näe, just det. Han lever inte i denna världen. Han är en marionett som går andras ärenden. Skiter i vilket parti han representerar men en stor skitpratare är det, med en agenda som inte är hans egen.

Nu får alla godhetsknarkare ännu en chans att briljera och visa sin godhet. Förut har det handlat om att lägga en tjuga i tiggarens pappmugg utanför Ica, virka en rosa fittmössa till sin könslösa man och låta obesprutade Anders gå till förskolan i rosa glitterklänning och kräva sin rätt till EKO mellanmål av en fröken som trampat skattefinansierad elcykel till jobbet. Halleluja…

Nu ska vi öppna våra fönster och klappa händerna för vår sjukvårdspersonal. Hade det inte varit bättre om våra skattemedel hamnat där från början? I lönekuvertet? Istället för att lägga miljoners miljoner på att ta hand om flyktingbarn på 35 vårar? Satsat på de som är flyktingar, haft resurser och kapacitet att utbilda människor som kunde tagit emot flyktingvågen? Använt människor med samma kultur som levt i Sverige några år? Låtit dem träda fram och möta sina forna landsmän på ett sätt de hade varit vana vid?

Jag vill öppna mitt fönster och applådera en jävla massa människor. Alla åkare till exempel som kör genom land efter land med varor vi behöver här i Sverige. För nu verkar det ju helt plötsligt vara okej att snacka om Sverige som en nation. Vad sägs om att varje kväll öppna fönstret kl. 18.00 och ”moona” (visa röven för ev. retards) för alla lastbilschaufförer som också gör en insats för samhället? För det vet ju alla att lastbilschaufförer har ”asscrack” och då är väl ”moona” det finaste man kan ge dem?

Vi som är begåvade med en stor röv kan till och med klappa med skinkorna.

Fast….är ändå glad att människor lägger ut positiva inlägg och är reko. Ställer upp och handlar åt människor som inte ska/vågar går ut. Men kräks ändå lite i munnen åt godhetsknarkarna. Personligen lovar jag att inte besöka mormor (det får vänta en stund eftersom hon är död), men pratar med henne ändå. Har alltid gjort och kommer alltid att göra. Tar saken på allvar och arbetar hemifrån även om det är en klassfråga??? Ja, såklart kan inte alla arbeta hemifrån. Jag kan inte heller sätta ihop en isärplockad motor, alla ingredienser i tandkräm och inte heller veta vad Getinge kommuns lokalvårdare använder för toalettrengöringsmedel.

Jag behöver inte göra något annat än att dra mitt strå till stacken. Använda toalettpappret jag har, tvålen och vattnet som kommer ur min kran, prata med människor och få ur mig mina funderingar. (Har telefon). Lyssna, analysera och skaffa mig information inte bara från svensk statsstyrd media. Jobba på som vanligt och försöka hålla näsan över vattenytan. Är astmatiker, röker, överviktig och har högt blodtryck. Sedan fiser jag illa, har en otroligt sjuk humor och ett hjärta som brinner för snygga människor.

Så ”keep it up” eller som vi säger på svenska ”chilla mannen” eller så var det så enkelt som att – ta hand om er!

Kram kram