Så kunde jag efter trettioen dagar rulla ut genom grindarna i min röda fara. Skräcken över att grindarna inte skulle öppnas var omänsklig. Svetten lackade i min panna och det vet i fan om jag inte hade lite handsvett också.

Så kan det gå

Trettioen dagars specialuppdrag avslutat. Så kan det gå. Därav min totala tystnad här på bloggen. Inlåst i mitt uppdrag som kladdade sig fast på min hjärna och i min själ. Varenda cell i min kropp har varit uppfylld av nummer. Många nummer har det blivit.

Den förlamande skräcken dag efter dag…


Även här visade det sig att tisdagar är veckans mest meningslösa dag…


Några gånger fick jag gå ut men då i sällskap såklart.

Ultimata straffet för mitt leverne

Så trevligt jag har haft det! Återigen bevisat, allt man lär sig här i världen finns det en mening med. Ett öppet sinne, lite jävlar anamma, en gnutta galenskap och mod kan göra att det inträffar saker i livet man aldrig kunde fnulat ut i förväg. Så många härliga människor jag har träffat. Sköna samtal, många skratt och underhållande berättelser. Kommer att sakna V som är en fantastisk kvinna som gör precis allt det där som jag aldrig sett en man göra på ett företag. Spindeln i nätet, alla bollar i luften, lugn, pedagogisk, koll på precis allt. Tillsammans med ett brinnande engagemang, lojalitet och ansvar till sin arbetsgivare. Hoppas hon är fett avlönad!

P som delade cell med mig några dagar. Tackar alldeles särskilt för tipset om vodka, rostade småbröd, svart kaviar och lite pressad citron. Sicken smakexplosion i munnen som gjorde hela världen ljusblå och kärleksfull efter några munsbitar av den kombon.

J som älskar att spela golf och hans ljuvliga skånska som tillsammans med en berättarteknik utan dess like förgyllt många av mina luncher. P som jag redan dag ett fick goa vibbar av, okomplicerad med huvudet på skaft och ett härligt leende. Smörgåstårtan hans avdelning bjöd på idag gick inte av för hackor.

U som lite långsamt kommer släntrande med kaffetermosen till kafferasten med sitt goa leende och trots att  Mr B glömde honom hos en leverantör idag så var han lika glad och trevlig för det.

Har fått insikt i glutenfri kost, smakat på vegankaka, sett G äta ur världens minsta matlåda fast hans ros drabbats av spinnkvalster. Insett att R är urusel på att tömma sumplådan och att alla är så fantastiska på att säga godmorgon och hej då när de går för dagen.

Kul att få jobba ute hos kunden och stifta bekantskap med ett företag i Skåne. Det var mycket positivt och kommer säkert gagna något småländskt företag också.

Stort tack till N och V som spärrade in mig i trettioen dagar och stort tack till killarna på limningen för de goa kramarna!

Nya hyss

Ja, såklart väntar nya hyss runt hörnet. Mer uppdrag gällande skrivandet och självklart andra uppdrag också. Jag är med på allt – utom självmord.

Avslutningsvis en liten video med en av mina skånska favoriter. Pussar till er alla som förgyllt mina trettioen dagar på hemligt specialuppdrag och såklart även till alla andra. Trettioen dagar mitt i livet. (Och näe, det blir inte Klippan Centrum)…

Kram kram