Oj, oj, oj alltid samma visa. Denna dag i kärlekens tecken – Valentines Day eller som vi säger på svenska – Alla hjärtans dag.

(Drömmer dock fortfarande om alla stjärtars dag som jag tror kan bli en härlig dag).

Denna dag som idag

Gått iklädd min gamla MC hjälm hela kvällen (inomhus) för jag glömmer inte smärtan som uppstår när kanten på en hjärtformad chokladask spräcker ögonbrynet eller taggarna från de långskaftade rosorna som gör skitont när de viner runt huvudet och då snackar vi inte en och en utan de kommer i regel buntvis om femtio…

Nä, då föredrar jag nog en överhettad mobiltelefon efter alla dessa swish idag av olika valörer. Med små meddelanden som:

“Köp dig något snyggt älskling”

“Beställ en resa till Karibien min lilla pluttenutta”

“Ett bidrag till en spaweekend mitt lilla gelehjärta”

Bäst var nog ändå paketet med bilnyckeln och ett sött handritat hjärtformat kort där det stod:

“Hämta ut din nya Dodge Viper när du vill efter den 1:a april”

Näe, nu ljög jag allt. Ja, det gjorde jag…

Dagens värsting

Värst idag var nog ändå samtalet mellan två män på City Gross i eftermiddags. Trodde faktiskt inte mina öron. Höll på att trilla omkull i gurklådan.

“Har du köpt blommor till frugan idag?”

“Nä, svarade den andre mannen förläget och drog nervöst med handen över den skäggiga hakan. Vet ju hur det blir när hon får blommor. Orkar fan inte släppa till idag. Avskyr sex mitt i veckan när man ska upp och jobba.”

Va????!!!

Näe, nu ljög jag allt igen…

Dagens bästing

Är faktiskt glad idag fast jag inte fått några blommor. Jag har fått så mycket blommor genom åren på Alla hjärtans dag som inte betytt ett jävla skit. Visst har jag blivit glad många gånger men…

handen på hjärtat. Vem har inte stått där med buketten som ser för jävlig ut och sagt tack, tack, och åter tack. Inombords har man tänkt;

“Hur fan tänkte floristen där? Hur kan man blanda rött, rosa och orange?”

Velat slänga sig i bilen och rusa in i blomsteraffären och trycka upp den där jävla buketten i stolgången på floristen, ta pengarna och köpa en Chateauneuf-du-Pap (ett fantastiskt gott rödvin för ev. retards) och ett paket cigg?!

Det som glädjer mig idag är att jag har en älskling som fyller sin bil med ved och tar med till mig. Staplar till och med veden fint i källaren. Har med sig ingredienser och blandar fantastiska drinkar till mig. Fixar hemliga resor, ger mig döskallar, masserar mina axlar (som har en tendens att växa ihop med öronen), ger mig hud och närhet och viktigast av allt – känner mig aldrig bortvald, besviken och sårad. Så ser det ut just nu iallafall och det är jag så himla lycklig över. Han gör vad han har lust och möjlighet till vilket gör att saker och ting aldrig blir konstlade eller otydliga. Raka rör med andra ord och det innebär att jag inte behöver gå omkring och undra ihjäl mig över saker och ting. Inte heller behöver jag stå i något slags “stand by” läge.

Som sagt, så ser det ut just nu och så får det vara. Möcket bra.

Alla hjärtans dag fyller ändå någon slags funktion. En dag när man kanske bryr sig lite mer om sina medmänniskor och ingen dör ju för att man får lite hjärtan, kärlek och omtanke i sitt mediaflöde.

Så idag får ni en extra kram!

Kram kram kram