Nu känns det som höst igen och jag har till och med tänt levande ljus för att försöka göra det lite mysigt i bedrövelsen. Vet att jag kommer gnälla när det blir för varmt sedan men just nu känns det som om det aldrig kommer att bli varmt. Allt prat om klimatförstöring och växthuseffekt – hmmm, var då?

Använd mer hårspray, Glade luftspray och alla annan spray ni kan lägga vantarna på. Vi måste göra större hål i ozonskiktet!
Ät mer nötkött, fis mera, kämpa för fasen så vi får det lite varmt och gött! Jag klarar nämligen inte allt själv. Äter nötkött och allt annat kött jag kommer åt, (även det manliga köttet – alltid C-klassat nu för tiden men av AAA-kvalitet), fiser och använder hårspray och en hel del Glade luftspray…

Känns som om man sitter i en mörk garderob och ibland får man glutta ut när solen behagar vara framme några timmar. Jag vill komma ut ur garderoben på riktigt NU!

En som kommit ut ur garderoben är iallafall den håriga prylen. Här är en bild när hon bara några månader gammal sov så skönt och tryggt i just en garderob.

För att ni inte heller ska tro att jag alltid sitter och pimplar rödtjut så kommer här en seriös bild på mitt i särklass genom tiderna största intresse – hund. Eller kanske delad första plats för jag gillar ju också män…
Bara C nuförtiden, ( fan han läser ju min blogg).

Så om ni någon gång skulle tappa bort frugan, gubben, en unge eller två, nycklar, mobiltelefon eller trosor så rycker vi ut! Tyvärr kan vi inte göra något åt avsaknaden av sol och värme.

Under tiden, håll reda på varandra, använd spray, ät kött och fis!

Kram kram