HögspänningSpänningen (liksom vikten) i tillvaron är sannerligen ihållande.

Gjorde igår ett kallt konstaterande: Vägen vi bor på är väldigt lång och jag har åkt utefter hela och ja, vi har dom absolut skitigaste fönstrena på hela sträckan.

Så fort värmen kommer ska det åtgärdas. Då jag är paniskt rädd för insekter så får C ta utsidan och jag håller mig på insidan. Vilket egentligen inte heller känns särskilt bra då vi har myror i vårt vardagsrum. Det är superäckligt och jag tycker det kliar i brallan. Myrdosorna är placerade på strategiska ställen (dock inte i brallan) och jag hoppas problemet snart är löst.

Det är mycket att fixa med när man är godsägare. Pelletspannan ska hållas sotad och påfylld. Fick njuta av ett par polacker som bar ner ett gäng säckar i källaren och blev så svettig och upphetsad av detta så jag var tvungen att duscha kallt. Eller nä, så var det inte riktigt, men skönt för C att slippa kånka och bära. Jag hade ju som vanligt när det gäller tråkiga arbetsuppgifter (som jag kallar manslemssysslor), låtsats vara väldigt upptagen inomhus. Har funkat förut och kommer så att göra i framtiden. Kvinnans list kommer alltid att övergå mannens förstånd.

Trädgården börjar nu se ut som en byggarbetsplats men det känns bara angenämt. Nu ska ogräset bort, gräs ska sås och staket flyttas så vi får plats med hela vår bilpark på tomten. Har ju blivit Volvoägare så nu har man nästan skaffat sig hela kittet. Villa, Volvo och hund. Det där med husvagn hoppas jag aldrig kommer att inträffa. Men man vet aldrig, tycker det susar kraftigt i kupan mellan varven.

Nu vill jag ha värme så vi kan börja plantera stockrosor och syrénhäck. Älskar svarta blommor och hoppas på att få tag i några sådana också.

Stockros 2

 

Stockros

 

Jag längtar så efter att få komma ut i trädgården och pilla. Försöker verkligen hålla mig i schack då jag vet att jag har en tendens att dra på när det gäller trädgården. Sedan blir det liksom väldigt jobbigt att hålla ordning på det hela. Till hösten kommer jag att kräkas på skiten och på något sätt är det nog så det ska vara.

Måste ju hinna sitta ner och klunka Rosévin också och käka Pepsid. Vill gnälla över hur varmt det är och att det blir ännu en sommar i vassen är det inget snack om med denne kroppen.

Tights

Ja, den frågan kräver ju ingen specialbegåvning för att besvara. Svar:  Är man lite rotatjock så blir allting tight.

Idag tänker vi inte mer på det. Ska gå till Glöd och käka ikväll då köket är en byggarbetsplats och förhoppningsvis är allt klart imorgon kväll. Inte för att vi behöver någon anledning för att gå ut och käka. Det är en lyx vi gärna unnar oss och tyvärr går det inte att beställa in endast ett salladsblad där.

Bjuder på en gammal goding såhär i dessa tider då det ska hetsas för att slippa tillbringa sommaren i vassen.

Kram kram