Sharing is caring!

Varenda webbsida man får upp idag så är den späckad med annonser om hur du kan bli smal. Det är ju jättebra för alla piller, dunderkurer och slimmaskiner verkar ju funka skitbra. Det är väl därför som alla läkare rekommenderar dem och magoperationerna för fetma minskar? Mycket kommer från USA och där verkar det ju ha funkat kanon med tanke på hur den [highlight]stora massan ser ut där[/highlight].

[typography font=”Lobster” size=”24″ size_format=”px”]Därför tänker jag att det är på sin plats att tala om hur man kan bli tjock. [/typography]

[unordered_list style=”star”]

  •  Börja gärna redan tidigt i tonåren att läsa alla tidningar, bloggar, webbsidor du kan komma över med vackra smala människor och intala dig själv att du är fet. Börja gärna redan nu att hoppa över frukosten, lunchen och samtliga mellanmål. Det innebär ju såklart att du kan dra med polarna till ett hamburgerställe nära dig och ”moffa” på kvällen – för du har ju inte ätit på hela dagen!

[/unordered_list]

[unordered_list style=”star”]

  •  Intala dig mentalt varje dag att som smal kommer du att bli en mycket lyckligare människa. Detta tips kan även användas i vuxen ålder.

[/unordered_list]

[unordered_list style=”star”]

  •  När du sedan har ”knubbat” till dig i 17-18 års ålder kan du börja med pulverdieter. Finns med chokladsmak, jordgubbssmak och allt möjligt gott. Toppa med lite nyttiga chokladbars under dagen, för mellanmål ska man ju äta. Garanterat håller du dig mätt i flera minuter! Känner du dig lite svimfärdig framåt dagen så dra ett par kaffe latte. Det är ju bara kaffe och lite mjölk för tusan!

[/unordered_list]

[unordered_list style=”star”]

  •  Till helgen kan du dricka alkohol i mängder och spyr du på fyllan så är ju allting lugnt för då har det ju lämnat kroppen.

[/unordered_list]

[unordered_list style=”star”]

  •  Sedan blir det lite graviditeter och då blir man tjock! För den som inte orkar amma i tretton år så är ju en pulverdiet att föredra även här. (Ja efter förlossningen alltså). Viktväktarna funkar också bra och nuförtiden är det ju helt underbart för man kan köpa dietgodis, dietkakor och en hel massa gottigott gott. Jag lovar – en påse dietkolor och sedan kan du skita dig ut i rymden!

[/unordered_list]

[unordered_list style=”star”]

  •  Nu är du kanske uppe i typ 30-års åldern och en skilsmässa hägrar. Då är det dags för gymmet! I kombination med någon dietkur såklart. Brukar vara tills du träffar nästa partner och då blir det så mysigt och helt plötsligt inser du hur gott det är att äta tillsammans, dricka vin tillsammans, titta på film och käka smågodis. Han är förmodligen inte fet (ännu) så nu snackar vi inte dietsnacks utan real stuff!

[/unordered_list]

Wops, så hade man lagt på sig några pannor till. Vad gör man då? En liten dietkur eller lite piller kanske? Men vad fasen är det som händer?
Förr räckte det med lite späkning i några dagar så syntes det på vågen – men nu händer fanimej ingenting???

[typography font=”Lobster” size=”24″ size_format=”px”]NU är antiklimax nådd! Nu är du tjock![/typography]

I en helt annan värld…

Alla människor är inte smala och kan och ska inte vara smala.

– Vad är smalt? Varierar kraftigt med tanke på betraktarens ögon.

-Sitter lyckan i hur man ser ut? Nej, tror knappast det. Det kommer från en helt annan del av kroppen – mest ifrån knoppen.

Är man fet så har man i de allra flesta fall ätit mer än man behöver eller så har man ätit helt fel! Sunt förnuft – [highlight]hallå, när slutade det råda?[/highlight]

Är det inte dags att man på allvar vågar säga det rakt ut? Eller blir man kallad ”fetisist” då?

Med ovanstående råd lär man utan några som helst tvivel bli en ”fet-till-sist”.

Jag har tänkt att fortsätta motionera, dra ner på stress, äta godare, dricka godare, sluta banta och intala mig mentalt – du är fin! Åker jag ner några pannor på vågen vilket kan bli följden, så ska jag klappa mig på axeln och älska mitt liv och mig själv ännu mer!

Kram till alla smalisar och tjockisar. Sunt förnuft måste få råda och en god självinsikt får man inte gratis och strävan pågår hela livet – balans, balans, balans…

 

Sharing is caring!